2013. november 12., kedd

Tanácsadás kérdések...

Talán a blog bevezető cikkében  még régebben írtam a cél az, hogy a matracokkal kapcsolatos rengeteg hamis információk közül valahogy le lehessen szűrni az igazságot. Ma betéved valaki egy kereskedésbe és gyakorlatilag minden matrac, ágy a lehető legkényelmesebb elképesztően jó minőségű és minden problémára tökéletes klinikailag tesztelt stb....
Azért próbál ez a Blog de az alvaskultura.blogspot.com is valamilyen részletesebb és őszintébb képet festeni, hogy amikor valaki több százezer forintot elkölt próbáljon a rendkívül szépen becsomagolt képből valamilyen reálisat is kapni, ne dobáljon ki feleslegesen rengeteg pénzt és vásároljon olyan kiegészítőket, matracokat ágyakat amire semmi szüksége nincs.

Számtalan bemutató tv-műsor hirdet különböző matracokat, fizetett "celebek" ismert emberek áradoznak hosszú perceken át az adott termék hihetetlen tudásáról és minőségéről. Amikor ténylegesen megvizsgáljuk azt látjuk, hogy ugyanaz de sokszor jobb minőségű  termék bárhol hozzáférhetően a töredékébe kerül.

Mivel a matracvámpír célja ténylegesen az, hogy a lehető legracionálisabb választást hozza meg az aki éppen matracvásárlás előtt áll a vásárlás helyétől teljesen független nagyon szívesen adunk tanácsot akár írásban akár személyesen.

Írásban a doczipr@gmail.com személyesen pedig időpont egyeztetéssel az alábbi üzletek bármelyikében.




GIGAMATRAC több mint 1500 m2-en Budapesten

Budapest Róbert Károly 76
Dunakeszi ByWay bevásárlóközpont
Budapest Pesti út 88









BUDAPEST legnagyobb matracválasztéka
ágykeret és egyéb kiegészítők


Dóczi Péter



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Különböző kultúrák, különböző alvási szokások

Mennyit és milyen ágyban aludjunk? Délutáni szunyókálás? Milyen rituálé válik be alvás előtt? Együtt aludjunk a gyermekkel vagy sem? És egy...